Vîlceanu: Stefi Company, contract fără licitaţie cu CEO

O societate cunoscută directorului general al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, primeşte contracte bănoase de la producătorul de energie.

Stefi Company are în acţionariat pe Dumitru Ştefuţi, care are acţiuni şi la firma Adumit Company, alături de Adrian Niculescu. Legătura cu directorul CE Oltenia este fiul său, Cătălin Ciurel, alături decare cei doi erau acţionari la Katal Construct SRL.

Într-o conferinţă de presă a PNL Gorj, Dan Vîlceanu a prezentat dovada că CE Oltenia a acordat acestei firme un contract fără licitaţie. Contractul de 952.130 de lei pentru lucrări suplimentare de amenajare a depozitului de cărbune Arderea - Pinoasa Nord este dat prin negociere fără anunţ de participare. Justificarea acestei proceduri, spune Vîlceanu, este că lucrările pot fi făcute de un anumit ofertant din motive tehnice. „Adică Stefi Comapny este un fel de Microsoft în materie de construcţii sau ce fac ei? CE Oltenia este acum într-adevăr căpuşat. Şi este căpuşat de Ciurel, Călinoiu şi ceilalţi pesedişti care au ajuns în complex numiţi politic fără nici un fel de gândire sau analiză. Ştiţi cine-i Stefi şi ştiţi legătura directă dintre Ciurel şi Stefi“, a declarat acesta spunând că această licitaţie este un cadou de la Ciurel pentru Dumitru Ştefuţi. (M.M.)

Vizualizări: 355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: