Vine acreditarea la spitalul din Turceni

Spitalul Orășenesc Turceni așteaptă comisia de acreditare pe 18 aprilie. Directorul unității spitalicești, Dragoș Hațegan, spune că sunt mai mult decât pregătiți pentru a fi acreditați și că ar mai fi doar câteva lucrări de reabilitare programate tot în această lună. Este vorba de reabilitarea demisolului clădirii, acolo unde funcționează bucătăria și spălătoria spitalului. Anunțul de licitație a fost deja publicat.

Spitalul Orășenesc Turceni este pe ultima sută de metri privind acreditarea. Comisia și-a anunțat vizita pe 18 aprilie, directorul Dragoș Hațegan anunțând că ar mai fi de reabilitat un singur segment al clădirii. ”Este vorba de reabilitarea demisolului clădirii, unde se află bucătăria și spălătoria. Este singurul segment care nu s-a reabilitat integral. Bucătăria s-a mai igienizat și s-a mai făcut câte ceva, dar demisolul și spălătoria nu. Reabilitarea constă în zugrăveli, recondiționări la pardoseală, turnat șapă și mozaic pentru că mai sunt fisuri, rețeaua sanitară, rețeaua de conducte, schimbăm tocăria, ușile și ferestrele. Lucrarea este estimată la 260.000 de lei. Avem o parte de la Consiliul Local și restul din veniturile spitalului. Licitația a fost publicată pe site-ul nostru, așteptăm firmele să vină să depună oferte”, a spus Dragoș Hațegan, directorul Spitalului Turceni.
Conducerea unității spitalicești este convinsă că va obține acreditarea căci, spune directorul, sunt spitale în țară acreditate care nu se ridică la nivelul celui din Turceni. ”Eu sunt mai mult decât optimist în ceea ce ne privește pe noi pentru că urmărim și noi la televizor și am văzut spitale acreditate care nu se ridică la nivelul nostru. Reabilitarea asta nu ține de acreditare, este pur și simplu un segment care nu a mai fost reabilitat niciodată. Toate secțiile și compartimentele sunt reabilitate, arată bine, noi așteptăm comisia de acreditare”, a spus Dragoș Hațegan, directorul Spitalului Orășenesc Turceni.

Vizualizări: 285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: