Vine rândul lui Lazar?

Gafa lui Mingote din meciul cu Oţelul îl poate trece pe portughez pe banca de rezerve. Grigoraş admite că Lazar ar putea debuta cât de curând între buturi.

Mingote a greşit grav la primul gol al gălăţenilor. Mai întâi a respins în faţă o minge uşoară, apoi l-a faultat în careu pe Marius Pena. Lazar îşi aşteaptă rândul.

Se face rocada ?

Mingote e recunoscut ca un portar solid dar care nu se abţine să nu gafeze grav din când în când. Mai ales atunci când simte că nu prea are concurenţă în poartă. Portughezul are destui contestari dar e unul din favoriţii şefului Condescu. Pentru meciul de duminică de la Iaşi, Lazar ar putea însă să-şi facă debutul în acest sezon. „Poate să vină şi ocazia lui Lazar de a intra în poartă, pe Mingo nu putem să-l acuzăm de nimic deocamdată dar a avut câteva momente de nesiguranţă în acest început de campionat. Nu putem să-l acuzăm de nimic atâta timp cât echipa a câştigat. Va veni şi timpul lui Lazar, el trebuie să fie pregătit, fiecare jucător trebuie să fie pregătit atunci când va fi nevoie de el. Şi e posibil ca etapa viitoare să i se ivească ocazia”, a recunoscut Grigoraş care a mai făcut în trecut rocada între cei doi portari de bază ai săi.

90 – de meciuri în 5 sezoane a prins până acum Mingote la Pandurii

450 – de mii de euro e cota lui David Lazar, portar de 21 de ani, selecţionat la naţionala de tineret care are însă doar 10 meciuri în prima ligă

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: