Violată după ce a sunat la 112

O fată de 19 ani a sunat la 112, în timp ce se afla pe marginea Dunării, lângă oraşul Drobeta Turnu Severin, spunând că este urmărită. Ulterior, a fost violată, trei tineri fiind reţinuţi în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat că polițiștii au găsit-o pe fata care sunase la 112 şi au pornit în urmărirea maşinii indicate de aceasta, fiind prinşi trei bărbaţi din comuna Bălăciţa, care au fost reţinuţi pentru viol şi complicitate.

La sediul Poliţiei, fata a spus că a fost violată şi a depus plângere.

 
„În data de 10 septembrie, în jurul orei 13.30, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o tânără cu privire la faptul că este urmărită de mai multe persoane, pe marginea fluviului Dunărea, în apropierea municipiului Drobeta Turnu Severin. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de poliţişti, iar în urma verificărilor efectuate aceştia au identificat apelanta în vârstă de 19 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, care a afirmat că este urmărită de trei tineri pe care nu îi cunoaşte. La scurt timp, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi s-a reuşit depistarea persoanelor indicate pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin. Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din comuna Bălăciţa, judeţul Mehedinţi. Atât apelanta, cât şi aceştia au fost conduşi la sediul poliţiei pentru stabilirea celor sesizate”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Fata a fost examinată medico-legal, iar din concluziile raportului a fost dispusă reţinerea celor trei tineri pentru viol şi complicitate la viol.

Cei trei urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

Vizualizări: 5,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: