Viorel David (Artego): Mădălin Bunoiu merită!

Viorel David, șeful societății Artego, spune că l-ar susține pe gorjeanul Octavian Mădălin Bunoiu pentru o candidatură la Parlamentul României. David îi este și naș și a avut numai cuvinte de laudă la adresa sa. Chiar l-a sfătuit să meargă pe acest drum. "Merită!", a spus cu convingere Viorel David. Mădălin Bunoiu este prorector la Universitatea de Vest din Timişoara şi numele lui a fost vehiculat pentru o candidatură din partea PNL Gorj, la Senat. Ulterior, el a spus că nu va candida.

Reporter: Ați fost consultat pentru varianta prorectorului Bunoiu pentru a candida din partea PNL?

Viorel David: A fost o mică discuție. Eu îl cunosc pe copil pentru că e finul meu. Și e și copil deștept.

Rep.: Cine v-a consultat?

V.D.: El a fost într-o vizită la mine și a fost o discuție dacă ar vrea să poată încerca să facă politică, că el este membru de partid, am înțeles de la el.

Rep.: Ce l-ați sfătuit? 

V.D.: Eu l-am sfătuit că e tânăr, deștept și merită. Merită!

Rep.: Reacția PNL ați văzut-o?

V.D.: Nu, nu știu. Am văzut în ziar că nu mai... Păi și bineînțeles că a sărit toată lumea pe el. Mă gândeam că sare și pe mine. Eu l-aș recomanda.

Rep.: L-ați susține într-o campanie?

V.D.: Da. Dar nu merită? Domne, un copil care a plecat... Păi copilul acesta a fost deștept, îmi aduc aminte, din liceu. I-am dat bani pentru că a fost olimpic. Dincolo de faptul acesta, tatăl lui a fost coleg cu noi. A fost director al liceului, am vrut să îl aduc inginer șef la Artego, dar i-a plăcut mai mult învățământul. Este un copil deosebit, cu asemenea performanțe. Păi unde, ia să vedem, în toți participanții care sunt acolo, putem să comparăm performanțele profesionale? Avem această mare problemă. Cum apare cineva, îl omorâm. Dacă nu îl omorâm înseamnă că nu suntem buni. Nu așa se construiește, toți trebuie să construim.

Vizualizări: 1,586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: