Viorel Gârbaciu, la conducerea Centrului de Cultură „Constantin Brâncuşi”?

Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare din Târgu Jiu este dorit la conducerea Centrului de Cultură „Constantin Brâncuşi” de Primăria Târgu Jiu. Acesta a fost sfătuit de reprezentanţii Primăriei să participe la concursul de proiecte de management ce se va organiza pentru conducerea centrului, după ce Sorin Buliga a fost demis.

Omul de cultură a fost descalificat de comisia care a evaluat proiectele de management pentru ocuparea funcţiei de manager la Şcoala Populară din Târgu Jiu, după ce a condus această instituţie aproape zece ani de zile. „Nu am primit oferte, ci un singur sfat, acela că ar trebui să mă înscriu şi eu la concursul care se va stabili pentru Centrul Constantin Brâncuşi. Intenţia mea este să plec pentru că nu vreau să fac rău acestei instituţii la care am ţinut şi pentru care mi-am dat sufletul. Mai bine plec eu, decât să se întâmple vreo nefăcută”, spune Viorel Gârbaciu.

Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu admiră întreaga activitate derulată de profesorul Viorel Gârbaciu în slujba culturii. „Este foarte bine dacă domnul Grbaciu îşi va depune acest proiect pentru că dânsul a fost şi una dintre persoanele la care noi ne-am şi gândit iniţial. Este un profesionist care merită să facă în continuare cultură şi să organizeze acte de cultură”, afirmă Ramona Evulescu, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Târgu Jiu. Pentru ocuparea funcţiei de director la Centrul „Constantin Brâncuşi” se va organiza un concurs de proiecte de management. „Aşteptăm să mai vedem şi alte proiecte. O să fie un concurs pentru acest post, unul de proiecte pentru că vrem să vedem ideile pe care le are fiecare. Cu siguranţă domul Gârbaciu este una dintre persoanele la care noi ne-am gândit. Am colaborat foarte bile cu dânsul şi îi apreciem activitatea per total”, mai afirmă Ramona Evulescu.

Viorel Gârbaciu aşteaptă rezultatul contestaţiei depuse la Consiliul Judeţean Gorj. Acesta a contestat atât nota acordată la proiectul de management, de 6,61, cât şi comisia care a evaluat proiectul. Rezultatul la contestaţie este aşteptat şi de Alexandra Andrei, directoarea Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” din Târgu Jiu. Rezultatele evaluărilor se vor aproba prin hotărâre a Consiliului Judeţean Gorj.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: