Virgil Drăguşin: Nu PNL a convocat şedinţa de joi!

Secretarul coordonator al PNL Gorj, Virgil Drăguşin, pare încurcat de discuţiile în contradictoriu dintre Dan Vîlceanu şi Dian Popescu pe seama şedinţei de Birou Permanent programată de liderul fostului PDL pentru data de 18 decembrie. Drăguşin pare prins la mijloc, însă a susţinut punctul de vedere al lui Dian Popescu, acela că PNL nu a convocat şedinţă. Drăguşin mai spune că între cei doi trebuie să fie o discuţie serioasă.

Reporter: Domnule Drăguşin, domnul preşedinte Dian Popescu spune că secretariatul partidului a trimis mesajul prin care liberalii erau îndemnaţi să nu participe la şedinţa de BPJ convocată de Dan Vîlceanu. Dvs. ce ştiţi?

Virgil Drăguşin: Din punctul de vedere al PNL noi nu am convocat nicio şedinţă şi nu am ştiinţă nici de convocare, nici de neconvocare. Discuţia pe care am avut-o cu preşedintele Dian Popescu este că în această săptămână datorită agendei de la nivel naţional, fiind membru în BPN, unde se va desemna noul copreşedinte al PNL în locul lui dlui Klaus Iohannis, care îşi va depune mandatul, va trebui să fie în comisii pentru discuţiile pe buget şi duminică în şedinţa solemnă de depunere a jurământul ales, nu putea să aibă loc şedinţă.

Rep.: Şi acel mesaj de unde a apărut?

V.D.: Dacă cei care l-au primit au văzut numărul meu de telefon înseamnă că eu l-am trimis. Dar vă spun sigur că nu.

Rep.: În aceste condiţii, concluzia este că liberalii nu vor participa la această şedinţă?

V.D.: În acest moment nu pot să spun nici dacă participă, nici dacă nu participă. Fiecare coleg ştie mai bine ce are de făcut.

Rep.: Dvs. participaţi?

V.D.: Din păcate probleme personale mă împiedică să particip, am o pomană în familie.

Rep.: Judecând după ceea ce este expus public, fără detalii din interior, dvs. credeţi că dl Vîlceanu, prin convocarea acestei şedinţe a supărat pe cineva?

V.D.: Nu pot să calific în vreun fel lucrurile acestea şi nu-mi permit să calific în vreun fel. Cei doi copreşedinţi trebuia sau trebuie să aibă o discuţie între dumnealor şi după aia se stabilea de comun acord. E o părere, nu e sfat.

Rep.: E o neînţelegere între Dian Popescu şi Dan Vîlceanu?

V.D.: Nu ştiu.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: