Virgil Drăguşin revine la Direcţia pentru Agricultură

Virgil Drăguşin a revenit de ieri în fotoliul său, după ce în urmă cu un an a fost demis din funcţia de director de la Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Gorj. Imediat după demiterea sa, acesta a sesizat Curtea de Apel Craiova, care i-a dat câştig de cauză.

Virgil Drăguşin a revenit de ieri în funcţia de director al DADR Gorj după ce în aprilie anul trecut a fost demis. Decizia aparţine Curţii de Apel Craiova, care a considerat că demiterea lui Drăguşin a fost nelegală. Nici în urma recursului făcut de Ministerul Agriculturii la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,  decizia dată de cei de la Craiova nu a fost modificată, cei de la Înalta Curte respingând apelul. „Imediat după înştiinţarea primită că voi fi eliberat din funcţie am făcut apel la Craiova, singurii competenţi în aceste probleme, care au considerat că am fost demis nelegal. Am primit şi răspunsul celor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care au considerat decizia Curţii de Apel Craiova definitivă şi irevocabilă. În urmă cu 30 de zile am primit şi de la Ministerul Agriculturii înştiinţarea că voi fi renumit în funcţie”, declară Virgil Drăguşin.

Odată cu decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, acesta are dreptul să încaseze şi drepturile băneşti care i s-ar fi cuvenit din aprilie 2009 şi până acum. „Nu am cerut eu în mod direct să mi se înapoieze banii cuveniţi pe perioada suspendării, dar actul normativ prevede şi acest lucru. Puteam să acţionez în instanţă Ministerul Agriculturii prin care să solicit acest lucru, dar şi altele, însă nu am făcut-o. Nici nu ştiu despre ce sumă este vorba”, mai spune Virgil Drăguşin, directorul DADR Gorj.

Locul de director al DADR Gorj nu a fost ocupat de nimeni în această perioadă.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: