Visează la o bază de pregătire ca a celor de la Petrolul

Grigoras e pus pe fapte mari la Pandurii. Nu doar pe teren, ci si in afara lui. Grigoras i-a convins pe cei din conducere sa investeasca din nou in baza de pregatire. Un teren nou de antrenament este dorinta expresa a lui Grig.

Grigoraş şi-a asumat riscul de a muta echipa temporar la Severin într-un moment în care gorjenii tremurau la retrogradare. După acest sacrificiu însă, pandurii s-au ales cu un gazon nou nouţ, printre cele mai bune din ţară.

Copiază modelul „lupilor galbeni” ?

Următorul obiectiv al antrenorului e un teren nou de antrenament. Până şi adversarii pandurilor care fac antrenamentul oficial pe terenul 3 pun la îndoiala sistemul tiki taka promovat de Nistor şi compania. „Din păcate, în afară de gazonul care este în condiții foarte bune și ceea ce s-a construit acum la vestiare și refacere, unde, recunoaștem, stăm bine, problema terenurilor de antrenament este foarte mare. Toți cei care vin aici, după ce le oferim terenul pentru antrenamente, se întreabă cum de suntem o echipă care pasăm atât de bine pe un teren atât de prost. Cred că suntem la retrogradare la terenuri de antrenament. Va trebui să se facă un efort”, spune antrenorul care s-a îndrăgostit de baza de pregătire a celor de la Petrolul, următorul adversar al pandurilor. Grigoraş visează să vadă la Tg-Jiu un stadion asemănător cu cel al lupilor galbeni şi ar fi dispus la orice sacrificiu pentru asta. „Dacă ar fi să ne fie făcut un stadion la fel ca și cel de la Ploiești și să facă o bază cu două terenuri la fel, m-aș duce să joc și la Timișoara. Vorbesc foarte serios! Sunt lucruri care rămân aici și o echipă care își dorește cu adevărat performanță trebuie să plece de la o bază”, mai zice antrenorul. Pandurii au în plan să înlocuiască terenul sintetic cu unul cu iarbă naturală şi să-i trimită pe cei de la grupele de juniori să se antreneze la baza de pregătire de la Debarcader. Proiectul e încă în faza de negocieri cu cei de la Universitate, proprietarii bazei respective.

17,5 – milioane de euro a costat noul stadion al Petrolului, inaugurat în septembrie 2011, cu o capacitate de 15.500 de locuri

1960 – este anul în care a fost construit stadionul pandurilor, renovat în 2005 odată cu promovarea în prima ligă şi care poate primi acum 9.200 de spectatori

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: