Viteza a făcut patru victime în Cartierul Preajba

A apăsat prea tare pedala de acceleraţie, a pierdut controlul volanului şi după ce a lovit un cap de pod s-a oprit într-un gard. Vorbim de un şofer inconştient care nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi a intrat cel mai probabil în derapaj. Proprietarii casei care închideau poarta în acel moment au fost accidentaţi, dar şi şoferul şi pasagera din dreapta. Pentru scoaterea conducătorului auto dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenţia echipajului de la descarcerare.

Evenimentul rutier a avut loc în cartierul Preajba şi cel mai probabil şoferul vinovat de producerea accidentului rula cu viteză. Se putea întâmpla o tragedie pentru că în momentul în care maşina a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în gard, proprietarii gospodăriei închideau porţile. „Carosabilul era umed şi vă daţi seama că venea cu viteză dacă a rupt podul, s-a rostogolit şi s-a oprit în porţile oamenilor. Săracii numai ce intraseră în curte şi le închideau. Aici ar fi trebuit să meargă cu 40-50 de kilometri la oră, dar el a avut viteză. Nu se explică astfel ce s-a întâmplat”, a spus un martor ocular.

Şoferul a fost prins între fiarele contorsionate şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l descarcera. „Am intervenit la un accident de circulaţie produs în Cartierul Preajba, pentru a-l scoate pe şofer dintre fiarele contorsionate”, a declarat Robert Popescu, plutonier ISU Gorj.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie care a demarat imediat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Cele patru victime au fost transportate la spital, starea lor de sănătate fiind stabilă.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: