Prefectul Andrei, ţintaş mai slab decât subprefectul

Liviu Andrei, prefectul de Gorj, a mers ieri la concursul de tir al MAI hotărât să demonstreze ce ţintaş bun este. După ce a ratat ţinta, fiind surclasat inclusiv de subprefectul Horaţiu Gorun, prefectul a dat vina pe vârstă. “Horaţiu trage mai bine pentru că este mai tânăr”, a explicat Andrei.

Campionatul de Tir al Ministerului Administraţiei şi Internelor s-a încheiat ieri cu festivitatea de premiere. Reprezentanţii Jandarmeriei au obţinut cele mai multe premii, iar din judeţul nostru doar doi trăgători au obţinut locuri fruntaşe. Concursul s-a încheiat cu o demonstraţie făcută chiar de prefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei, şi de subprefectul Horaţiu Gorun, acesta din urmă având multă îndemânare cu arma decât şeful său. Dacă în tinereţe, mărturiseşte Liviu Andrei, era un foarte bun ţintaş, ieri  subprefectul  Horaţiu Gorun s-a descurcat mai bine. Prefectul are şi o scuză. „E mai tânăr de aia a tras mai bine decât mine”, spune acesta.

Campionatul de Tir al Ministerului Administraţiei şi Internelor s-a încheiat ieri cu festivitatea de premiere a celor mai buni trăgători din ţară. Cele mai multe locuri pe podium au fost câştigate de reprezentanţii Jandarmeriei. Din cei opt reprezentanţi ai judeţului nostru, doar doi au reuşit să se claseze în primele locuri. Cei doi sunt Loredana Copoieru de la ISU Gorj şi Mihai Culcer de la Detaşamentul de Jandarmi Gorj , care au câştigat locurile 2, respectiv 4 la proba individuală.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: