Vlaicu, în comisia de mediere PSD-UNPR pentru cazul Belgher

Prim-vicepreşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu, sare la gâtul primăriţei din Alimpeşti după ce aceasta a declarat că Leonida Belgher este ţinut în braţe de el. Vlaicu spune că nu este adevărat şi că Belgher nu şi-a pierdut calitatea de consilier local pentru că aşa s-a decis în urma votului. La nivelul alianţei UNPR- PSD s-a constituit o comisie care va încerca să medieze conflictul dintre Mosor şi Belgher.

Reporter: Îl ţineţi în braţe pe domnul consilier local Leonida Belgher, aşa cum susţine doamna primar de la Alimpeşti?

Marius Vlaicu: Vreau să o rog pe doamna primar Mosor ca atunci când mai face declaraţii la persoana mea şi vis-à-vis de UNPR să se documenteze foarte bine. Lucrurile stau în felul următor şi putem să demonstrăm cu procesul verbal al şedinţei biroului politic permanent judeţean. Eu am propus să supunem la vot ce ne-a pus în vedere doamna primar în memoriu, în speţă retragerea sprijinului politic, nicidecum că-l ţin eu în braţe pe Belgher. Dânsa zice că a auzit. Am vorbit şi cu doamna primar telefonic şi mi-a spus că aşa a auzit. Eu am auzit foarte multe despre doamna primar Mosor, că face o serie întreagă de ilegalităţi la primărie, dar nu mă iau după ce aud. Eu vreau să văd dacă există asemenea lucruri. Până la urmă este o problemă personală, nu o problemă de partid.

Rep.: Organizaţia judeţeană a UNPR va face demersuri pentru a aplana acest conflict dintre primăriţa Mosor şi consilierul Belgher?

M.V.: Noi am stabilit în şedinţă acum şi personal vreau să vă spun că nu am dorit să fac parte din această comisie, dar m-au votat colegii. Am stabilit cu domnul Mogoe şi cu domnul Pârcălăboiu, colegii de la UNPR, ca împreună cu un reprezentant de la PSD, desemnat fiind domnul Porumbel, să meargă împreună cu noi luni la ora 17 la primăria Alimpeşti pentru a avea o discuţie cu doamna primar Mosor despre acest conflict. Din păcate, doamna primar refuză să aibă această discuţie. Mai insistăm şi luni dimineaţa. Dacă nu acceptă să vină şi domnul Belgher, nu-i nicio problemă, îl ţinem afară, şi după aceea discutăm şi cu dânsul.

Rep.: Dacă nu veţi reuşi să mediaţi conflictul la primărie, partidul se va detaşa de acest scandal?

M.V.: Eu nu vreau să fie niciun scandal. Am şi calitatea asta de mediator şi încerc să nu existe scandal între oameni. UNPR va avea din nou miercuri, 22 ianuarie, birou politic permanent judeţean. Dacă pe 20 ianuarie nu reuşim să mediem acest conflict pentru a rezolva situaţia pe cale amiabilă, pe 22 vom vedea ce decizie va lua UNPR.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: