Vlaicu, pus la treabă de peremişti

Membrii PRM Gorj îi cer lui Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj, să se implice în rezolvarea conflictului apărut între medicii de familie din Gorj şi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CAS) Gorj, prin prisma faptului că şi-a numit director la instituţie.

Manuela NOVĂCEANU

Constantin Lemnaru, fost consilier local şi vicepreşedinte PRM, este revoltat pe situaţia medicilor de familie şi îngrijorat pentru sănătatea gorjenilor. Acesta îi cere preşedintelui UNPR Gorj, Marius Vlaicu, să ia atitudine şi să nu ţină doar de funcţii. “Reprezentantul UNPR are Casa de Asigurări de Sănătate. Vreau să-l întreb şi eu pe domnul Vlaicu ce propuneri a făcut pentru un trai mai bun al cetăţenilor? Nu l-am auzit decât că stă bine pe funcţii în instituţiile descentralizate. Prin liderul naţional poate să se implice în Guvern să discute problemele şi să ia atitudine”, susţine Lemnaru.

REACŢIE

Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj, promite că se va implica în rezolvarea situaţiei dintre CAS şi medicii de familie din Gorj. Acesta spune că va lua legătura cu Gheorghe Cocină, iar dacă depinde de el, problema va fi rezolvată.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: