Vlaicu, supărat că primarii din Motru şi Târgu-Jiu nu-i dau sedii

Liderul interimar al filialei judeţene a „partidului independenţilor” a participat la sfârşitul săptămânii trecute la o întâlnire pe care conducerea centrală a avut-o cu şefii de organizaţii din teritoriu. Cu această ocazie Marius Vlaicu a prezentat un raport cu privire la situaţia existentă în organizaţia pe care a înfiinţat-o şi pentru care a părăsit PSD după un deceniu şi jumătate, el apreciind că rezultatele de până acum sunt mulţumitoare. Cu toate astea, Vlaicu are o supărare: chiar dacă a făcut cereri, primarii din Târgu-Jiu şi Motru nu i-au dat nici un sediu pentru partid.

„Am discutat despre cum se dezvoltă partidul în teritoriu la trei luni de la înfiinţare. Eu apreciez că lucrurile evoluează bine, mai ales că noi am ajuns la Gorj la peste 1600 de membri, fiind plasaţi undeva peste media înregistrată la nivel naţional. Avem 50 de organizaţii în teritoriu, cu preşedinţi interimari, iar în următoarea lună ne propunem să avem alegeri atât la oraşe şi municipii, cât şi la comune, pentru a asigura conduceri stabile în fruntea acestor filiale ale noastre”, spune Vlaicu.

Vlaicu, în calitate de fondator al organizaţiei, ştie cel mai bine cum stau lucrurile în UNPR Gorj şi recunoaşte că la capitolul sedii problemele sunt cele mai mari. „Avem închiriate spaţii pe cont propriu acolo unde am dorit să ne amenajăm un sediu, deşi legea obligă autorităţile locale să ne pună la dispoziţie astfel de spaţii. Noi am făcut cereri în special la primăriile din cele două municipii, Motru şi Târgu Jiu, dar nu am primit nici un răspuns. Reuşim însă chiar şi aşa să ne desfăşurăm activitatea, pe 24 august urmând ca la Târgu Jiu să fie o întâlnire cu toţi cei 50 de preşedinţi de organizaţii din Gorj. Am reuşit în această perioadă să trimitem şi 40 de tineri în tabără la mare, la Năvodari şi ne pregătim şi să ne stabilim candidaţii pentru alegerile locale din 2012. Avem mult de lucru şi ne-ar fi utile aceste sedii, evident”, spune Vlaicu. Filiala judeţeană a UNPR va avea parte toamna aceasta şi de alegeri la nivel de judeţ, alegeri în cadrul cărora probabil Vlaicu va candida pentru şefia organizaţiei.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: