„Vocea României” mi-a redat încrederea de care aveam nevoie

În urma participării colegei noastre Maria Mirabela la concursul „Vocea României”, am avut ocazia să îi punem câteva întrebări în legătură cu această experienţă minunată.

Î: Când ai început prima dată să cânţi în „public” şi la ce concurs ai debutat?

R:Prima dată când am început să cânt „în public” a fost la Rovinari, la un bal al bobocilor la vârsta de 13 ani. Concursul meu debutant a fost la Severin , „Mini Megastar” unde am obţinut locul I.

Î: Poţi spune că eşti singurul artist din familie?

R: Nu,moştenesc talentul de a cânta de la ambii părinţi, mama fiind interpretă de muzică populară iar tatăl meu era şi el cântăreţ,dar în tinereţe.

Î: Te-ai gândit vreodată că o să ajungi să cânţi în faţa a milioane de telespectatori?

R: M-am gândit doar că o să fie posibil şi că voi încerca să realizez asta,iar acum îmi dau seama că mi-am îndeplinit acest vis.

Î: De ce nu te-ai înscris de la prima ediţie a acestui concurs?

R: Nu m-am înscris de la prima ediţie a concursului fiindcă anul trecut am văzut-o pe Loredana la ştiri anunţând că pot concura decât persoanele de peste 18 ani,dar apoi am văzut-o pe Iuliana Puşchilă şi chiar am fost confuză, ea având 16 ani.

Î: Ce te-a făcut să alegi „Vocea României” şi nu „X Factor” ?

R: Am ales acest show deoarece anul trecut am participat la „X Factor” unde am trecut de prima etapă dar nu am fost prezentată la TV, fără niciun motiv anume, plus de toate, consider că Pro Tv este mai serios si mult mai bine organizat.

Î: Ce ai simţit prima dată pe scenă când a pornit negativul iar toate reflectoarele erau asupra ta?

R: Aveam emoţii, evident, dar le-am stăpânit foarte bine, m-am uimit pe mine însămi.

Î: Consideri că ai o concurenţă puternică?

R: Concurenţa este foarte mare! Nu mi-a rămas decât să cred în propriile forţe şi până la urmă să fie aşa cum vrea Dumnezeu.

Î: Ce te-ai gândit să faci după acest concurs?

R: Muzică! Numai muzică vreau. Îmi doresc să pornesc cu band-ul meu prin ţară pentru a susţine concerte. Aş vrea să mă lansez şi la radio.

Î: Cum eşti tratată de colegi şi profesori în urma apariţiei tale la Tv?

R: Colegii mă susţin. Ţin mult la ei,iar prin atitudinea lor îmi fac viaţa mai frumoasă. Consider că şi profesorii deopotrivă îmi sunt alături şi îmi înţeleg situaţia în ceea ce priveşte lipsitul de la ore pentru filmările show-ului.

Î: Consideri că ai mai multă încredere în tine acum? Cum te privesc cei din jur când mergi pe stradă?

R: M-a schimbat mult acest concurs,mi-a redat încrederea de care aveam nevoie. Mi se întâmplă sa observ pe stradă cum îmi arunca unele persoane priviri mai mult sau mai puţin pe furişi. Unii chiar mă opresc pe stradă şi mă felicită, lucru pe care îl iubesc în adevăratul sens al cuvântului.

A consemnat Alexandra Smărăndoiu, Redactor Biroul de Presă Consiliul Judeţean al Elevilor Gorj

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: