Voiculescu, noi cu restul!

Ce se întâmplă în țară-, probabil vă întrebați. Cum de au înnebunit toți pe căldura asta pe care, de obicei, plecau în concedii scumpe pe banii noștri- Cine-i în spatele haitei însetate de sânge care-l atacă pe animalul politic de la Cotroceni- E Ponta- E Iliescu- E dorința de putere a puturosului Crin- E suferința lui Năstase de la Rahova- E Hrebenciuc- Sunt baronii locali- Nu.

Și voi știți prea bine cine-i în spate. Trebuie să te uiți doar 5 minute pe Antena 3 ca să-ți dai seama. Orice om al USL-ului ar fi invitat, e înconjurat de vulturi și atacat. Ponta e întrebat de 3 ori pe minut același lucru: ”Când îl suspendați pe Băsescu-”. N-apucă să înceapă alt subiect premierul, că un Radu Tudor injectat, un Ursu (nu-i știu prenumele) pervers și o Dana Grecu isterică repetă întrebarea cu agresivitate și ton înalt, aceeași întrebare obsedantă: ”BINE BINE, DAR PE BĂSESCU CÂND ÎL SUSPENDAȚI-!”. Parcă sunt nebuni. Da, sunt. Sunt nebuni să trăiască. Că au ales soluția imorală e problema lor. Sunt nebuni pentru că patronul lor securist pune presiuni asupra lor. Simte că lațul îi e aproape și vrea să pună mâna pe justiție înainte să ajungă coleg, pentru mult timp, cu Adrian Năstase. Nu Băsescu e ținta adevărată, ci cea cunoscută sub numele de Themis. Justiția e prea puțin oarbă pentru Dan Voiculescu. Și un Dan Voiculescu picat la Rahova ar însemna o Dana Grecu muritoare de foame.

Să ne gândim puțin logic: de ce ar fi riscat USL-ul totul doar ca să vină cu un an mai devreme la putere- De ce ar fi riscat să-i sară în cap pedeliștii, neutrii, ba chiar unii peneliști (atenție, PNL-ul încă e, cel puțin teoretic, partid de dreapta!)- De ce ar fi riscat scăderea sub 50% în sondaje (ceea ce probabil se va întâmpla curând)- De unde atâta grabă- Vă zic eu de unde: Securistul se teme. Și, până la urmă, nu depinde de Băsescu pedepsirea lui, ci tot de popor și de cât de deschiși îi sunt ochii.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: