Voiculeţ - antrenat de Pandurii, cumpărat de Steaua

Nu e pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine plăteşte. Claudiu Voiculeţ s-a antrenat cu Pandurii, dar va juca pentru Steaua, deoarece clubul gorjean nu a avut bani să-l cumpere. Asta în ciuda faptului că antrenorul Ionuţ Badea îşi făcuse planuri cu „giuvaierul” pentru meciul din etapa a treia cu Dinamo Bucureşti.

Ionuţ Badea, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, declara marţi într-o conferinţă de presă că îşi pune speranţe în transferul lui Voiculeţ. Acesta a făcut toate antrenamentele cu Pandurii şi era cu pregătirea la zi, dar nu putea să fie folosit pentru că încă nu semnase contractul. „Este la zi cu antrenamentele şi, dacă va fi finalizat transferul, putem miza pe el în meciul cu Dinamo”, spunea marţi Ionuţ Badea.

Speranţele au fost parţial spulberate a doua zi de preşedintele executiv de la Pandurii, Eugen Pîrvulescu. „Cu toţii ni-l dorim pe Voiculeţ, dar este vorba de o sumă destul de mare chiar şi pentru un transfer din Liga I”, a spus Pîrvulescu, nedorind să precizeze la cât era cotat fotbalistul. Ieri însă, a murit şi speranţa, deoarece Voiculeţ a semnat cu Steaua Bucureşti.

Dorit de Florin Marin, nu şi de Piţurcă

"Voiculeţ a fost transferat la Steaua. Ionuţ Badea a spus că e un giuvaier nedescoperit. Am preferat să-l dau la Steaua, cei de la Pandurii au spus nu au posibilitatea să-l cumpere. Eu sunt stelist. L-am dat pe o sumă mai mică şi cu o clauză să primesc bani mai mulţi în timp", a spus Benone Lazăr, preşedintele de la Internaţional Curtea de Argeş.

Lazăr a precizat că pentru transferul lui Voiculeţ s-a interesat mai mult managerul sportiv al FC Steaua, Florin Marin. "S-a interesat mai mult domnul Florin Marin pentru Voiculeţ. De vreo două săptămâni este interesul acesta. Şi Chiricheş intra în discuţie, dar el a ajuns la Pandurii", a mai spus el.

„Are viziune şi poate da pasa decisivă”

Antrenorul celor de la Pandurii Tg Jiu, Ionuţ Badea, a vorbit la DigiSport despre fostul său jucător de la Internaţional Piteşti, Claudiu Voiculeţ.Este un jucător cu reale calităţi. El juca la Internaţional mijlocaş central ofensiv. Calitatea lui de bază este tehnica în regim de viteză. Are viziune, poate da pasa decisivă. Are o capacitate de adaptare puţin redusă, dar după ce s-a obişnuit la echipă a avut o creştere de la meci la meci. Este ambidextru, dar piciorul îndemânatic este dreptul", a spus Badea la Fotbal Club.

PALMARES

Claudiu Voiculeţ, 25 de ani, a mai evoluat la formaţiile FCM Târgovişte, Chindia Târgovişte şi Farul Constanţa. În Liga I, Voiculeţ are şase goluri marcate.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: