Voiculeţ dezamăgit: „Nu avem puterea să ne batem la campionat!”

Claudiu Voiculeţ e supărat foc după cartonaşul roşu încasat la Ploieşti. Decarul pandurilor crede că a fost eliminat gratuit de Alexandru Tudor. „Şi se mai întreabă lumea de ce nu se pot bate Pandurii la titlu?”, spune ironic Voiculeţ, care a avut parte numai de probleme în ultimul an.

Belelele se ţin scai de Voiculeţ. Eliminarea de la Ploieşti a fost ultimul episod dintr-un serial tragi-comic. În ultimul an şi jumătate, Voiculeţ a mai fost eliminat gratuit de 2 ori şi a fost taxat cu două penalty-uri pe care numai arbitrii le-au văzut.

„Giuvaier” cu ghinion !

Deşi nu e un jucător deloc dur, Voiculeţ a ajuns la a treia eliminare de la sosirea la Pandurii. Şi culmea, toate trei după decizii cel puţin dubioase ale arbitrilor! Mai întâi, Cristi Balaj l-a eliminat pentru un presupus cot în figură la un meci Pandurii Vaslui, apoi Teodora Albon l-a trimis mai repede la cabine la un Chiajna Pandurii 3-1, pentru ca Tudor să completeze hat-trickul cu roşul arătat în meciul de duminică de la Ploieşti. „Am intrat în cartea recordurilor. Trei cartonaşe roşii pentru nimic. Nu au fost nici faulturi şi am luat roşu. Două penaltiuri, cu Vaslui când am intervenit la minge şi la Mediaş doi metri în afara careului fără a fi fault. Toate astea într-un an şi jumătate. Toate mie. Nu ştiu dacă sunt durul echipei, mai degrabă ghinionistul echipei”, e de părere Voiculeţ care va fi suspendat cel puţin o etapă acum.

Deranjat de atitudinea lui Tudor

Voiculeţ a rămas şocat când Tudor i-a dat roşu direct. Mijlocaşul e dezamăgit şi de atitudinea arbitrului FIFA, Tudor fiind considerat în top 3 arbitri români. „M-a deranjat atitudinea lui Tudor, din primul minut simţi primul fluier, prima decizie în ce parte este. Tudor nu vorbeşte. „Ieşi afară!”, asta e atitudinea lui Tudor. Trebuie evidenţiate calităţile diplomatice ale lui Tudor care printr-un simplu gest a împăcat pe toată lumea, asta cred eu. Lumea rămâne cu impresia, a luat roşu, vezi câte roşii am luat, extrem de multe şi te judecă. Sper să nu fie trei etape de suspendare, deci voi juca cu Dinamo. Sper să fie şi clemenţă”, îşi continuă pledoaria Voiculeţ. În cazul în care va fi suspendat pentru două meciuri, Voiculeţ va rata partida cu CFR Cluj dar şi meciul din Cupă cu Zagon. Decizia Comisiei de Disciplină e aşteptată astăzi.

„Toată lumea se întreba de ce nu ne batem la campionat...dar nu avem puterea să ne batem. Rămâne de văzut unde vom termina”.       Claudiu Voiculeţ, Pandurii

„Voiculeţ are trei eliminări de când am venit eu şi toate trei au fost gratuite. A fost intrare la minge, cu talpa jos, nu mă poate contrazice nimeni, nici Collina! Ştiţi că eu sunt aliatul arbitrilor noştri în lupta cu brigăzile străine dar greşeala aceea a stricat echilibrul partidei.”         Petre Grigoraş, antrenor Pandurii la Sport Total FM

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: