„Vom da şanse şi celor care au jucat mai puţin ori au stat pe tuşă!”

Lipsa rezultatelor la echipă în primele două etape din retur a făcut ca situaţia la Pandurii să fie tot mai tensionată. După ce şi Poli Timişoara a plecat cu toate punctele de la Târgu Jiu, antrenorul Sorin Cârţu i-a atacat virulent pe unii dintre jucătorii săi care au fost şi ameninţaţi cu pierderea locului din echipă. Şi preşedintele Marin Condescu a apreciat că singura soluţie care a funcţionat la Pandurii  până acum a fost aceea a scoaterii din lot a aşa zişilor titulari care nu şi-au făcut datoria la ultimele jocuri.

Fotbaliştii de la Pandurii au fost convocaţi de antrenorul Sorin Cârţu la o şedinţă de analiză şi la discuţii  pe tema meciului cu FC Timişoara, la acestea fiind prezent şi preşedintele clubului gorjean. Marin Condescu a explicat că s-a dorit doar o discuţie cu fotbaliştii pentru a-i face să conştientizeze că nu e de glumit cu situaţia actuală a echipei. „Am vorbit cu jucătorii şi cu antrenorul dar n-am discutat despre ceea ce vor face pe viitor ci doar despre acest ultim joc. Antrenorul era afectat de rezultat şi nu se aştepta să piardă un meci pe care l-a pregătit foarte bine numai din cauza ghinionului şi a greşelilor a doi jucători” a explicat preşedintele clubului gorjean care a găsit soluţia de redresare a echipei, trecerea pe bancă a jucătorilor care nu şi-au făcut datoria în primele etape.

Marin Condescu i-a explicat antrenorului său că situaţia la echipă poate fi rezolvată uşor, sugerând şi folosirea jucătorilor care nu au jucat deloc sau au evoluat mai puţin: „Lucrurile sunt simple şi se pot rezolva la fel de simplu acum. La Târgu Jiu sunt 27 de jucători iar şapte au stat pe tuşă în cele două etape scurse din retur. Eu i-am spus lui Sorin şi acum, când am avut o discuţie cu el, că situaţia se poate rezolva la fel ca şi în tur. După primele opt etape, cu aşa zişii titulari pe teren, am obţinut cinci puncte iar după aceea până la finalul turului,  cu rezervele am făcut 16 punce. Sunt convins că Sorin va da şanse de acum înainte şi celor care au jucat mai puţin ori au stat pe tuşe.”

Preşedintele Condescu a explicat şi reacţia lui Sorin Cârţu de după joc, atunci Cârţu afirmând că e posibil să părăsească echipa dacă va avea în continuare ghinion: „Era foarte afectat şi Sorin de ceea ce s-a întâmplat, au fost 8000 de spectatori care au venit să vadă echipa la lucru şi noi am pierdut. A fost supărat la finalul meciului şi de aceea a declarat ce a declarat. Toţi am fost supăraţi după meciul cu Timişoara şi pe bună dreptate. Acum am avut ghinion, iar Timişoara de două etape se loveşte doar de noroc. Dar norocul şi ghinionul se compensează într-un campionat. Nu există antrenor care să aibă doar noroc, aşa cum nici  norocul nu se poate antrena.”

Sorin Cârţu are deja 12 etape pe banca echipei Pandurii din acestea pierzând doar trei partide. De asemenea Cârţu a calificat echipa în Cupa României după ce a eliminat pe FCM Bacău şi Universitatea Craiova din Cupa României.

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: