Vor recupera punctele pierdute acasă?

Fotbaliştii de la Pandurii au plecat încă de ieri spre Vaslui pentru a pregăti meciul de sâmbătă. Lotul deplasat de antrenorul Liviu Ciobotariu numără 22 de jucători, fiind lăsaţi acasă doar tinerii care vor evolua la echipa a doua în meciul de debut în retur. Gorjenii au plecat decişi să recupereze punctele pierdute acasă în meciul cu Astra şi sunt foarte optimişti că vor şi reuşi.

Programul de pregătire al meciului de la Vaslui a început imediat după cel cu Astra cu o serie de antrenamente fizice mai intense. Orac şi tinerii veniţi de la echipa a doua, Tătaru, Rada, Avramescu şi Diaconu au fost primii la exerciţiile de alergare. Ciobotariu a precizat că nu a fost vorba de nicio pedeapsă pentru jucători pentru eşecul din meciul cu Astra ci doar de programul normal.

Jocul cu FC Vaslui se anunţă foarte dificil pentru Pandurii, ca de altfel toate meciurile pe care gorjenii le vor avea programate în acest retur, indiferent că vor fi acasă sau în deplasare. „Şi acasă ne este la fel de greu ca şi în deplasare dar eu am avut o discuţie cu jucătorii şi am căzut de acord că trebuie să recuperăm neapărat punctele pierdute în prima etapă. Primul prilej îl avem sâmbătă de la ora 17 dar rămâne de văzut acum care va fi prestaţia lor şi modul în care se vor comporta pe teren”, a declarat Ciobotariu.

Tehnicianul a remarcat deja o schimbare de atitudine la jucători încă de la antrenamente: „Atitudinea lor e schimbată în orice caz, am observat asta la antrenamente şi în comportamentul lor. Sper să ne fi trezit şi îmi doresc să aducem punctele înapoi cât mai repede. Ei sunt conştienţi de ce au de făcut şi am văzut o schimbare în comportament, dar aştept la joc să îmi demonstreze că a fost un accident. Din vorbe şi antrenamente, nu mă conving”.

Joacă cu o echipă de cupe europene

Meciul dintre Pandurii şi FC Vaslui nu se anunţă un duel al antrenorilor spune Ciobotariu care se gândeşte doar la faptul că adversarul este unul mult mai puternic şi mai bine cotat: „Nu este un neapărat un duel între mine şi Lăcătuş pentru că joacă Vaslui cu Pandurii.  Şi va fi un joc foarte greu pentru că întâlnim o formaţie foarte bună, o echipă care se bate mereu pentru cupele europene şi chiar pentru titlu”. „Le cer şi jucătorilor să recuperăm punctele pierdute acasă în cel mai scurt timp. E adversarul mai puternic dar noi avem dorinţa asta de-a ne aduce punctele înapoi. Prin angajament, determinare, dorinţă de victorie şi dăruire putem obţine o victorie. Dacă vom avea astea de partea noastră şi vom crede în şansele noastre atunci le vom pune probleme adversarilor.”

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: