Vouchere de 400 lei pentru frigidere noi

Românii ar putea primi vouchere cu valori între 200 şi 400 de lei dacă decid să îşi înlocuiască un echipament electrocasnic vechi cu unul nou, cu consum redus de energie, în cadrul programului Rabla pentru electrocasnice, potrivit unui proiect de ordin publicat de Ministerul Mediului. 

Valoarea voucherelor porneşte de la 200 de lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A++, creşte la 300 de lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A+++, aparate de aer condiţionat cu eficienţa energetică la răcire (A+++/A++) sau pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice cu eficienţa energetică A++ şi poate ajunge la 400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice cu eficienţa energetică A+++.

Finanţarea se acordă pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, cu eficienţă energetică clasa A++, A+++, din următoarele categorii: maşini de spălat rufe, frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice şi aparate de aer condiţionat. (A.A.)

Vizualizări: 2,994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: