Vranjkovici şi Maksumici, „panduri” până la iarnă

Pandurii s-a ales în urma pactului făcut cu Dinamo ca să poată juca mai departe în Liga I cu doi jucători care n-au prea jucat deloc în Ştefan cel Mare. E ştiut faptul că Dinamo nu dă gratis jucători buni, ba mai mult, dă rebuturile care n-au confirmat pentru a scăpa de contractele mari ale acestora. Şi cum cel mai uşor de fraierit club de Liga I din România s-a dovedit a fi Pandurii, la sfârşitul săptămânii doi astfel de jucători pe care Dinamo i-a „aruncat la gunoi”, au semnat cu Pandurii.

Adjin Maksumici şi Vojslav Vranjkovici sunt cei doi jucători pasaţi de Dinamo în contul unei părţi din datoria pe care Pandurii o au de virat în contul deja celebrului transfer de peste un milion de euro al lui Ilie Iordache. Cât din această datorie se va şterge nu este încă foarte clar, oficialii de la Pandurii fiind extrem de zgârciţi cu declaraţiile când vine vorba de bani. Cert e că Dinamo mai oferise un „rebut” în această afacere păguboasă, pe Blagoja Todorovski, macedoneanul refuzând însă să mai vină la Târgu Jiu deşi oficialii de la Dinamo chiar au postat un comunicat pe site-ul oficial prin care anunţau şi acest transfer.

Maksumici şi Vranjkovici nu au semnat contracte pe perioade prea lungi, nefiind vorba nici măcar de un an, preşedintele Eugen Pârvulescu ducând muncă de lămurire cu cei doi mai bine de două zile pentru a-i convinge să semneze doar până la finalul turului, cu precizarea că dacă vor confirma şi vor avea ocazia să-l convingă pe antrenorul Ionuţ Badea până în iarnă, să le fie prelungite contractele. “Am semnat cu Vranjkovic şi Maksumic pentru următoarele trei luni, până în decembrie. Contractele lor au o clauză prin care înţelegerile pot fi prelungite, în cazul în care vom fi mulţumiţi de ei, pentru încă un an şi jumătate. Acum totul depinde de ei, de modul în care vor reuşi să-i demonstreze lui Ionuţ Badea că merită să rămână la Târgu Jiu”, a precizat Eugen Pârvulescu.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: