Vrea să preia baza de tratament de la Săcelu

Gheorghe Dumitrelea, primarul comunei gorjene Săcelu, vrea să se întâlnească cu parlamentarii de Gorj și cu șefii județului, privind baza de tratament. Primarul își dorește ca această bază de tratament, recunoscută în țară, să fie preluată de primărie, astfel se va putea dezvolta și localitatea. Spațiul se află în acest moment în custodia Complexului Energetic Oltenia.

”Din discuțiile pe care le-am avut cu domnul Vîlceanu, având în vedere situația bunurilor pe care le deține CE Oltenia, s-a decis că acestea nu pot fi scoase la vânzare. Eu am spus că vreau să avem o discuție la o masă rotundă cu președintele Consiliului Județean, noul prefect, dar și cu parlamentarii  pentru a stabili cum va rămâne cu această bază de tratament. Comuna Săcelu, pentru a se dezvolta, are nevoie de această bază de tratament. Nu văd dezvoltarea localității fără preluarea acestui bun pe care-l deține CE Oltenia”, a spus primarul Gheorghe Dumitrelea, la Radio Infinit.

Primarul spune că nu va renunța la această idee și va înainta Guvernului României acel referat de necesitate, iar mai apoi va merge cu un proiect pentru a-l susține în Parlament.

Vizualizări: 2,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: