Vrea să rămână antrenorul Universităţii Craiova

La Universitatea Craiova este așteptat încă noul antrenor principal după demisia lui Mirel Rădoi în timp ce echipa merge mai departe cu secundul echipei a doua Dragoș Bon. În ultimul meci din 2022 oltenii întâlnesc pe Chindia Târgovişte, sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

După despărțirea de Rădoi, antrenorul interimar al Universităţii Craiova a fost numit Dragoş Bon. Antrenorul secund îşi va termina „mandatul” de două etape după jocul cu Chindia de sâmbătă, urmând ca apoi să revină în postura de secund la echipa a doua a clubului. Totuși Bon speră ca după această experiență să fie păstrat la prima echipă, indiferent de postură.

Antrenorul a vorbit despre duelul cu echipa pregătită de Toni Petrea, cu care oltenii s-au întâlnit recent, în meciul restanţă din turul sezonului regulat dar și despre compararea sa cu Mourinho.  „Să sperăm că sunt Mourinho, pentru că şi el a fost secund! E decizia conducerii dacă voi rămâne antrenor, dar îmi doresc foarte mult să rămân, indiferent de postură. E greu să spun eu numele unui antrenor, sunt sigur că conducerea analizează şi sper să fie cea mai bună decizie. Se vorbeşte de victorii la Craiova, e mult spus să vorbim titlu, dar, cât timp matematic există posibilitatea aceasta, nu ne dăm la o parte. Când am fost anunţat că voi fi antrenor interimar, eram acasă, eram supărat că ieşisem din Cupă, că s-a ratat unul dintre obiective. N-am stat în dubii privind aşezarea, cred că sistemul cu 4 i se potriveşte echipei acum. În aşezarea cu 3 fundaşi, cel mai important jucător era Nicuşor Bancu, iar el lipseşte, aşa că e mai potrivit sistemul cu 4 fundaşi. M-am cam săturat să văd că echipa asta e atacată tot timpul, statisticile spun că la Mioveni şi la Chindia, gazdele n-au avut niciun corner, iar în fotbalul modern e greu ca adversarul să nu aibă niciun corner” a declarat Dragoş Bon la conferința de presă. 

Universitatea Craiova are încă o serie de jucători indisponibili pentru ultimul meci din 2022, fiind vorba de Mihai Căpăţână, care este suspendat, și de  Giedrius Arlauskis, Ivan Martic, Elvir Koljic şi Ştefan Baiaram, cu toții  accidentaţi.

Vizualizări: 1,276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: