“Vreau cât mai multe victorii şi un început bun de campionat”

Aflat la al treilea an de contract cu Pandurii, Ciprian Vasilache se bucură că s-a antrenat foarte bine în acest stagiu de pregătire din Austria. Mijlocaşul a avut parte de mai multe accidentări în precedentele sezoane dar de această dată speră că va avea un sezon normal în care să poată juca meci de meci, el simţindu-se de această dată în formă foarte bună. Stagiul de pregătire din Austria a arătat că Vasilache este unul dintre cei mai buni jucători din lot, el reuşind să facă numai meciuri bune în acest stagiu şi fiind şi printre cei mai buni marcatori din lot.
Reporter: Cum te simţi după acest stagiu de pregătire, eşti mai în formă?
Ciprian Vasilache: După ce am avut un final de sezon bun, continui acum la fel de bine. Acum sper să nu mă accidentez pentru că de fiecare dată, după cantonamentul de vară a intervenit câte o accidentare. Acum mă simt bine şi nu am nici un fel de problemă. Sunt în formă şi nu mai am probleme. Îmi place foarte mult că joc pe stânga, acolo unde mă simt cel mai bine. Cu toate că poate să mă bage şi pe dreapta sau în centru dar văd că acum mă lasă mai mult în stânga antrenorul. Şi cred că acolo voi juca definitiv. 
Rep.: Despre pregătirea făcută de echipă aici ce spui, a fost un stagiu bun pentru voi?
C.V.: Cred că pregătirea de aici a fost mai uşoară decât cea din România, acolo a fost mult mai greu. Au fost doar alergări atunci şi numai antrenamente, câte două pe zi. Pe când aici am mai avut şi meciuri şi poate de aceea mi s-a părut puţin mai uşor. La toţi de altfel ne plac mai mult jocurile. Tot stagiul a fost bun de data acesta şi condiţiile de pregătire şi de refacere. În Austria totdeauna a fost foarte bine în cantonamente şi a fost frumos dar aici a fost cel mai frumos. Parcă aici a fost cel ami frumos cantonament. Având în vedere ce a fost anii precedenţi cu ploile, acum a fost şi vremea mai frumoasă şi poate de aceea a fost mai bine. Atunci s-au anulat şi meciuri şi antrenemante din cauza ploii dar aici totul a fost bine. 
Rep.: Ce îţi propui pentru noul sezon cu Pandurii?
C.V.: Îmi propun să nu mai am accidentări şi vreau să joc cât mai bine. De asemenea, aş vrea să avem cât mai multe victorii şi un început bun de campionat. 
Rep.: Tu eşti mai vechi aici, cum simţi echipa acum după acest stagiu?
S.C.: Au mai plecat jucători dar au venit alţii dar nu foarte mulţi. În mare am rămas cam tot aceiaşi jucători care au jucat anul trecut şi asta e foarte bine. E o omogenitate în lot, pentru că de trei ani suntem cam aceiaşi jucători, au mai venit 3-4 dar au mai şi plecat cam la fel însă nucleul de bază e cam acelaşi. Sper ca anul acesta să se vadă această omogenitate mult mai bine decât anii trecuţi. 
Rep.: Ce crezi se poate îndeplini obiectivul de clasare pe locurile 6-10 în noul sezon?
S.C.: Obiectivul l-am îndeplinit şi anul acesta care a trecut, suntem pe locul zece. 
Rep.: Cum au fost adversarii din acest stagiu, tu ai marcat destul de multe goluri, eşti golgeter în amicale?
C.V.: Nu contează câte goluri am dat, au fost meciuri amicale doar. Am jucat şi cu nişte echipe mai slabe la unele meciuri. Cu Ujpest a fost un meci bun şi cu cehii şi turcii am făcut meciuri bune şi au fost mai tari acele jocuri. În rest au fost meciuri mai slăbuţe, cu echipe de ligi inferioare şi s-a văzut şi în rezultate că i –am dominat clar şi ne-am impus categoric. 

Pandurii aşteaptă un răspuns de la AEK 


Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a precizat că s-au făcut mai multe adrese către clubul AEK Atena pentru ca jucătorul Ilie Iordache să intre în legalitate în ceea ce priveşte situaţia sa cu Pandurii: „Clubul Pandurii a anunţat zilele trecute clubul AEK Atena că în cazul în care pâna pe data de 22 iulie nu va răspunde adreselor pe care clubul nostru le-a trimis către clubul elen, Pandurii Tîrgu Jiu se va adresa FIFA şi UEFA deoarece AEK ATENA a primit la antrenamente şi la jocurile amicale un jucător care este sub contract în acest moment cu echipa noastră, fără a avea acordul clubului Lignitul Pandurii Târgu Jiu. Noi sperăm totuşi că atât clubul AEK Atena cât şi Ilie Iordache să înţeleagă că noi am făcut un prim pas către ei , toţi ne dorim ca jucătorul să joace şi nu să stea în afara fenomenului dar dacă noi am făcut primul pas acum asteptăm şi răspunsul lor.”

A început distribuirea abonamentelor

Suporterii echipei Pandurii au primit veşti bune din partea conducerii clubului gorjean, care a demarat de ieri acţiunea de eliberare a abonamentelor pentru noul sezon: Secretarul general Daniel Băloi a precizat că se primesc cereri din partea pensionarilor care doresc să vină la meciuri: „Începând de acum cei care doresc să-şi păstreze locurile pe care le-au avut în campionatul trecut pot depune o cerere în acest sens şi de asemenea vom primi 200 de cereri din partea pensionarilor pentru a elibera acele gratuitaţi pe care noi le oferim in fiecare an. Cei care doresc să îşi păstreze vechile locuri şi pensionarii sunt aşteptaţi la sala de conferinţe a clubului din stadionul Municipal acolo unde persoanele de la clubul nostru vor primi aceste cereri ale oamenilor. Vreau să fac o precizare, datorită unor acţiuni de modernizare a tribunei oficiale vor fi cam şase rânduri între rândurile 17 si 23 de la locurile 21 şi 47 care nu vor mai exista în acest sezon deoarece se va extinde tribuna VIP iar cei care au avut acolo locuri, din păcate, nu îşi vor mai păstra locurile dar le vom da prioritate în obţinerea altor locuri.”
   


Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: