Vrem schimbarea! Jos Băsescu!

Aștept cu nerăbdare suspendarea lui Băsescu. Că presupun că așa va decurge votul după iminenta inițiere a procedurii, nu cred că mai funcționează campania cu afișele cu ochii umezi și mâna la guriță de data trecută. Pe de o parte e distractiv să-i vezi pe Băsescu și greii din spatele lui Ponta cum se carotează (sper că înțelegeți argoul de Motru) fiecare cu instituțiile lui. Dar devine obositor. Nu mai pot să râd de ei, mă simt uzat. Și e frustrant și îngrijorător cum, în tot timpul ăsta, în țară nu se întâmplă nimic. Nimic în afara gafelor unor miniștri (vai, ce miniștri au și ăștia, a-nceput să mi se facă dor de Udrea!) care parcă intenționat vor să se comporte public mai penibil decât șeful lor plagiator. Ajunge. Gata, Traiane! Dă puterea poporului și lasă PSD-ul la putere. Asta vrem, asta merităm, ei ne reprezintă. Tu stai frumos în opoziție și mai vedem peste 5-6 ani dacă ne revine pasiunea pentru hăhăitul tău simpatic de bețiv. În principiu, o să facem la fel. Ne săturăm de ăștia și vă votăm pe voi, votăm schimbarea. Trist e că noi știm doar două tipuri de schimbare. Dacă nu-s unii, sunt ceilalți. De aia și suntem vai de capul nostru.

E amuzant și cum plânge Ponta că Băsescu a numit niște oameni în locuri ca să-i facă voile (vezi Curtea Constituțională). De parcă Ponta ar fi pus, în fruntea instituțiilor la care a avut acces de când a ajuns premier, numai tehnocrați neafiliați politic. Hai, sictir, Victoraș! Te oftici că Băsescu e dictator și tu nu, recunoaște. Spui că tu n-o să faci la fel, dar deja faci. Cine să te creadă- Mereu ați făcut la fel, bă, lepre de politicieni ce sunteți! Iliescu a avut dictatura lui, Năstase pe-a lui, Băsescu mai are deocamdată câteva rămășițe din ea. Până și specialiștii lui Constantinescu ne-au făcut să ne luăm cu mâinile de cap.

Dar lasă că vă arătăm noi! Vă votăm ba pe unii ba pe alții și vă lăsăm să furați doar cu mandat de patru ani, bă, că suntem democrație, nu jucărie! Dacă suntem în stare să nu vă votăm nici pe unii, nici pe ceilalți, ci pe niște băieți modești și serioși care fac și nu fură- Păi, nu suntem. Pentru că suntem proști. Dar dacă suntem proști ce, aia înseamnă că trebuie să murim de foame-

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: