Weber anunță că și PSD negociază pentru majoritatea de la Târgu Jiu

Majoritatea în Consiliul Local Târgu Jiu este un element prioritar pentru PNL și PSD. Se poartă discuții intense, iar fiecare formațiune politică vrea să atragă de partea sa cât mai mulți consilieri, pentru formarea majorității. Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, spune că se poartă negocieri chiar și cu PNL.

După rezultatul votului, partidele politice luptă pentru a avea o majoritate simplă în Consiliul Local Târgu Jiu. Mihai Weber spune că se poartă discuții cu mai multe formațiuni politice, însă doar cu cei care au ca prioritate interesul cetățeanului.

”Vom negocia cu orice formațiune care dovedește că este interesată pentru comunitatea din care face parte. Trebuie ca în prim plan să fie cetățeanul. Chiar avem câteva discuții cu PNL și cu PMP, cu orice formațiune politică. Vom face înțelegeri cu oricine care demonstrează că interesul comunității este prioritar. Avem mai multe localități în care avem majoritate. Discuțiile sunt avansate”, a spus liderul PSD Gorj, Mihai Weber.  

Partidul Național Liberal a obținut 9 consilieri, Partidul Social Democrat-7, Pro România-2, Partidul Verde-2, iar Partidul Mișcarea Populară-1.

Vizualizări: 2,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: