Ciprian Florescu a vorbit despre înfrângerea avută

Candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria Târgu Jiu, Ciprian Florescu, a vorbit despre înfrângerea pe care a avut-o duminică, la alegerile locale. Acesta spune că vor fi analizate greșelile care s-au făcut. Florescu a mai afirmat și faptul că situația este trasă la indigo cu cea din 2017, atunci când au avut loc alegerile parțiale, fiind vorba despre anumite speculații cu privire la o trădate din interiorul partidului.

”Sunt multe de discutat. Dacă stai să faci o analiză superficială, populația a dorit altceva. Vom încerca să vedem unde s-a greșit, dacă s-a greșit. Eu unul parcă trăiesc un déjà vu, deși nu am fost implicat în 2017 în alegerile parțiale. Auzindu-l pe domnul Aurel Popescu cum s-au desfășurat lucrurile, cred că situația este trasă la indigo. Am sperat că voi reuși prin proiectele pe care le-am prezentat să răstorn așteptările unora care nu credeau că am să reușesc în această competiție”, a spus Ciprian Florescu, la Radio Infinit.

Întrebat dacă ar mai lua în considerare o nouă candidatură la primărie peste 4 ani, Florescu a spus că nu se mai gândește la acest lucru, cel puțin nu acum. Mai mult, candidatul social-democrat nu s-a decis nici în privința postului de consilier municipal.

”Mă gândesc și o să am discuții cu conducerea organizației municipale și județene. Nu sunt unul care să întoarcă spatele camarazilor când trecem printr-un eșec, dar nici nu mă agăț de o funcție cu disperare. Este cald sentimentul înfrângerii, vom vedea. În patru ani nu as putea să aflu ce își doresc târgujienii. Mentalitățile și principiile mele sunt unele, cetățenii își doresc altceva. Este greu”, a mai afirmat Florescu.

Vizualizări: 1,937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: