Weekend cu accidente

În după-amiaza zilei de 15.08.2010, orele 15:47, poliţiştii Postului de Poliţie Bengeşti-Ciocadia au  fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către Iulian P., de 37 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, despre faptul că pe DN 67  Bengeşti Ciocadia – Câmpu Mare, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a stabilit faptul că M. Cristache, de 48 ani, din localitatea Bârseşti, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67, din direcţia Bengeşti Ciocadia în direcţia Tg. Jiu, din cauza neatenţiei în conducere, a pătruns de pe banda 2 pe banda 1, şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de către apelant.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei minore de 10 ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului condus de către Cristache M., aceasta fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul  de Urgenţă Gorj.

Conducătorii au fost conduşi la Spitalul Oraşului Novaci pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 La aceeaşi dată, orele 17:41, Florin I., de 29 ani, din oraşul Vulcan, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un moped, pe DN 66 Lainici, din direcţia Tg. Jiu către Petroşani, la km 108, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de către Tudor A., din Tg. Jiu, judeţul Gorj, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului mopedului. Conducătorul autoturismului purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, Florin I. purta casca de protecţie în momentul producerii accidentului. Acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Petroşani, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs cele două accidente de circulaţie.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: