Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Zece mii de euro, de la stat, pentru o firmă din Gorj

O firmă din județul Gorj va primi de la stat o subvenție de 45.000 de lei, aproximativ 10 mii de euro, pentru a-și achiziționa un automobil electric.

Este vorba de TS PLAST SRL din comuna Drăguțești, sat Urechești. Firma înființată în urmă cu trei ani are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare.

Comitetul de Avizare din cadrul Administraţiei Fondului pentru Mediu a aprobat, luni, 71 de dosare de finanţare pentru achiziţia de autovehicule noi prin Programele „Rabla” şi „Rabla Plus”, adresate persoanelor juridice.

Pentru Programul „Rabla” au fost acceptate 34 dosare prin care vor fi cumpărate 76 de autovehicule, în timp ce pentru Programul „Rabla Plus” au fost aprobate 37 dosare pentru 104 autovehicule, dintre care 90 pur electrice şi 14 electrice hibride.

Firma din Gorj, singura de altminteri din program, va primi eurotichetul de 45.000 de lei pentru achiziția unei mașini pur electrice.

Vizualizări: 4,708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: