Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Zeci de amenzi și permise suspendate

Zeci de șoferi s-au ales cu amenzi contravenționale sau au rămas fără permisul de conducere după ce au căzut în plasa polițiștilor de la Serviciul Rutier. Oamenii legii au acționat pe principalele artere din județ, iar valoarea sancțiunilor aplicate depășește suma de 14.500 de lei.

Cu ocazia acţiunilor pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră au fost constatate 74 de contravenţii și au fost reţinute în vederea suspendării 4 permise de conducere. Oamenii legii au folosit aparatele radar în locurile cu risc sporit de producere a accidentelor rutiere. Acţiunile au avut ca obiectiv depistarea cazurilor de nerespectarea a regimului legal de viteză, de depăşire neregulamentară, traversare neregulamentară a drumului public sau de neacordare de prioritate pietonilor.  Totodată, conducătorii auto opriţi ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză au fost controlaţi şi sub alte aspecte, respectiv consumul de  alcool și defecţiuni tehnice minore ale autovehiculelor.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: