Zeci de arțari distruși de un transport agabaritic

Zeci de arțari din cartierul Vădeni au fost distruși peste noapte. Locatarii au dat vina pe cetățenii de etine rromă, însă reprezentanții primăriei au făcut lumină în acest caz. Pomii au fost distruși de transportul agabaritic de săptămâna trecută, care a tranzitat Municipiul Târgu-Jiu. Reprezentanții municipalității au constatat ce s-a întâmplat, iar firma care a executat transportul trebuie să replanteze în această primăvară arțarii distruși.

Peste 25 de arțari au fost distruși peste noapte în cartierul Vădeni din Târgu-Jiu. Când au văzut pomii tăiați locatarii au intrat în panică. S-au gândit imediat la cetățenii de etnie rromă, crezând că au tăiat pomii ca să-i pună pe foc. “Pomii aceștia au fost puși de primărie și erau foarte frumoși. Ne-am trezit cu ei tăiați. A făcut asta cineva care vrea să-și bată joc sau cetățenii de etnie rromă care au rămas fără lemne de foc și au tăiat arțarii”, a povestit o localnică din Vădeni.

Pomii, distruși de un transport agabaritic

Reprezentanții Primăriei îi liniștesc pe cetățenii din Vădeni. Arțarii nu au fost tăiați și furați de cetățenii rromi, ci distruși de un transport agabaritic la sfârșitul săptămânii trecute pe ruta Bulevardul Ecaterina Teodoriu, Strada Barajelor, Strada Tismana, DN 67, localitatea Mătăsari.

Primăria a constatat ce s-a întâmplat și a fost întocmit un proces verbal. “Arțarii nu au fost distruși sau furați, ci au fost distruși de un transport agabaritic. Reprezentanții Primăriei Târgu-Jiu au făcut constatarea și au întocmit un proces verbal. Arțarii vor fi plantați de firma care a făcut transportul”, a declarat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: