S-au mobilizat pentru a ajuta un înger cu chip de om

Dar din dar de face Rai! Câteva mămici din Târgu Jiu s-au zbătut pentru a ajuta un înger cu chip de om. Este vorba despre Iulia, o fetiță de doar 6 ani din Filiași, județul Dolj, pentru care viața nu a fost blândă, fiind diagnosticată cu leucemie. Un prim obstacol a fost depășit, iar transplantul a fost efectuat la o clinică din Italia.

Cel care i-a dat o șansă la viață a fost chiar fratele ei, un băiețel în vârstă de 10 ani. Costurile de după transplant sunt destul de mari, iar mama Iuliei are nevoie mai mult ca oricând de sprijinul celor cu suflet mare pentru ca fiica ei să se facă bine. Astfel, mai multe mămici din Târgu Jiu au încercat să întindă o mână de ajutor. Au mers în Târgu Auto din Târgu Jiu, acolo unde au amplasat un cort și au dat spre vânzare mai multe obiecte, fiind vorba despre un târg caritabil.

Mădălina, una dintre mămicile care s-au implicat în această campanie de strângere de fonduri, spune că acțiunea a mers bine, iar acest lucru va continua și săptămâna viitoare.  De asemenea, cei mai mulți donatori au fost copii.

”Campania de astăzi a mers bine, mai ales că vremea a fost instabilă încă de la prima oră. Au fost puțini oameni, însă vânzarea a fost bună. Oamenii au donat fără să cumpere. Am avut mai mulți copii care au venit spre noi. Au donat ca de la copil la copil. Mulți au spus că vor doar să doneze, fără să cumpere”, a spus Mădălina.

Jucării și hăinuțe pentru copii au doar câteva dintre produsele scoase la vânzare pentru ca Iulia să poată avea o șansă la viață. ”Am avut jucării, hăinuțe pentru copii, inclusiv pentru cei nou născuți, haine de adulți, rochii și costume pentru cei mici. Încă le mai avem. Săptămâna viitoare se va mai organiza astfel de târg, mai ales că am rămas cu multe produse. Doar 5 mămici am fost, din păcate”, a mai spus Mădălina.

După această zi, cele 5 mămici au reușit să strângă suma de 2000 de lei, însă campania nu se oprește aici.

Fetița se află și acum internată în Italia, iar cei care vor să ajute o pot face în conturile:

EUR: RO43BTRLEURCRT0488440901

RON: RO93BTRLRONCRT0488440901

Titular: VATUIU MARIANA VASILICA

Vizualizări: 5,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: