Zeci de contestaţii după examenul de Titularizare

Zeci de profesori nemulţumiţi de notele pe care le-au obținut la examenul de Titularizare au depus contestaţii. Lucrările lor vor fi reevaluate în alt județ, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 24 iulie. După acest pas, dascălii care au trecut examenul vor fi repartizaţi pe posturile disponibile.

81 de candidați au depus contestaţii după ce au văzut notele la Titularizare. Săptămâna viitoare vor fi aflate notele finale. “Au fost înscriși aproape 600 de candidați. Unii n-au făcut inspecţiile la clasă, nu s-au prezentat 100 de candidați. Au fost trimise la evaluare în ţară 382 de lucrări. Aproape jumătate din cei înscriși au mers mai departe. Nu se poate copia la aceste examene și cei care au simțit că nu sunt în putere au renunţat să le fie evaluate lucrările”, a explicat Ion Ișfan, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

În județul Gorj, un singur dascăl a reușit să obțină media 10. „95 de lucrări sub 5. Aproape 300 de lucrări au fost peste 5. Au fost și două lucrări anulate. Din discuțiile pe care le-am avut cu colegii, și-au scris numele pe proiectul didactic și comisia a anulat lucrările. Între 5 și 6 am avut 67 de lucrări, între 6 și 7 am avut 56 lucrări, între 7 și 8 am avut 100 lucrări, între 8 și 9 au fost 43 lucrări, 18 colegi au fost aproape de 10 și unul singur a luat nota 10”, a mai transmis Ișfan.

Pe 24 iulie, vor fi afișate rezultatele finale, iar pe 25, 26 și 27 iulie vor fi făcute repartizările pe posturile titularizabile.

Vizualizări: 732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: