Zeci de cupluri vor serba Nunta de Aur

Până în prezent, 75 de cupluri din Târgu Jiu care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsătorie neîntreruptă s-au înscris la Nunta de Aur. Vârstnicii sunt aşteptaţi de municipalitate să se înscrie până pe data de 20 februarie, inclusiv. Nunta de Aur va fi sărbătorită în 21 februarie. „Noi aşteptăm cuplurile să se înscrie. Este suficient să depună o cerere şi o copie a actelor de identitate din care să dovedească că au domiciliul pe raza municipiului Târgu Jiu”, a declarat Alina Toader, şef serviciu în cadrul Direcţiei de Protecţie Socială Târgu Jiu.

Cei înscrişi la această festivitate îşi vor reînnoi jurămintele la Biserica Sfinţii Petru şi Pavel din municipiu, la ora 13, unde naşi le vor fi, ca şi în trecut, primarul din Târgu Jiu Florin Cârciumaru şi soţia sa. După aceea pensionarii vor participa la o şedinţă foto şi vor sărbători aniversarea la un restaurant local. Cuplurile vor primi diplome şi câte 500 de lei.

Reprezentanţii Direcţiei de Protecţie Socială din cadrul Primăriei Târgu Jiu se aşteaptă ca numărul celor înscrişi la Nunta de Aur din acest an să ajungă la 80. În anul 2005 s-a înregistrat cel mai mare număr de cupluri care au sărbătorit Nunta de Aur, mai exact 140.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: