Zeci de medalii pentru elevii de la Palatul Copiilor

Performanță importantă pentru elevii de la Palatul Copiilor Târgu Jiu. La finalul săptămânii trecute, au avut loc la Târgu Jiu și Mușetești campionate naționale individuale de radio orientare, iar copiii din Gorj și-au trecut în cont peste 40 de medalii. 

Campionatul de Foxoring s-a desfășurat in pădurea Dealul Targului, partea de Sud, traseul avand intre 3 si 8 km lungime, in functie de categoria de varsta. Zona de concurs a fost greu alergabila din cauza vegetatiei foarte dese pe portiuni mari.

"Campionatul de 144 MHz s-a desfasurat in pădurea Drăgoieni, tot in partea de Sud, traseul avand aici lungimi intre 4 si 10 km, cu alergabilitate foarte buna datorita vegetatiei mai rare. Campionatul de 3,5 MHz, cu trasee de 10km si cel de Sprint cu trasee de 3 km s-au desfasurat in Padurea Musetesti, in zona cu alergabilitate foarte buna.

În cadrul celor 4 competiții, respectiv, FOXORING, CLASIC 2m (144 MHz) , CLASIC 80 (3,5MHz) si SPRINT, concurenții au dat dovadă de o buna pregatire fizica și competențe tehnice remarcabile", a transmis Palatul Copiilor Târgu Jiu.

"Facand un total, la aceste 4 competiții nationale, sportivii de la Palatul Copiilor Târgu Jiu au câștigat 44 de medalii din care: 20 de medalii de aur, 13 de medalii de argint, si 11 medalii de bronz. Aceasta salba de medalii se alatura celor 6 medalii mondiale, castigate in urma cu o saptamana, la Campionatul Mondial de Radio Orientare din Bulgaria. Ne bucurăm sa avem în Gorj, la Târgu Jiu, elita radioorentaristilor, sportivi pasionații, talentați, minunați, cu o mare dăruire pentru acest sport", a declarat Ionuț Popescu, directorul Palatului Copiilor Târgu Jiu.

Vizualizări: 456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: