Zeci de persoane, pe statele de plată ale parlamentarilor din Gorj

Cei 11 deputaţi şi senatori de Gorj au 34 de angajaţi şi colaboratori. USL este pe primul loc şi la această categorie. La deputaţi în top este Scarlat Iriza, iar la senatori Dian Popescu.

La Camera Deputaților, cei 412 parlamentari au decontat în luna august cheltuieli de personal pentru 1554 de angajați care figurează pe ștatele de plată aferente lunii august în cuantum de 2.127.975 de lei.

Deputații gorjeni au 12 angajați și 18 colaboratori. Astfel, Ion Cupă (PNL) are patru colaboratori, Scarlat Iriza (PSD) patru angajaţi şi un colaborator, Camelia Khraibani (PSD) trei colaboratori, Victor Ponta (PSD) doi angajaţi şi un colaborator, Niculina Mocioi (PP-DD) doi angajaţi şi un colaborator, Vasile Popeangă (PSD) un angajat şi trei colaboratori, Răzvan Rotaru (PC) are doi angajaţi şi trei colaboratori, iar Mihai Weber (PSD) un angajat şi doi colaboratori.

La Senat, pe ștatele de plată aferente lunii septembrie figurau 711 angajaţi, care deservesc birourile parlamentare ale celor 174 de senatori. Cheltuielile de personal decontate de senatori în luna iulie au fost în cuantum de 956.315 lei. În Gorj, senatorul Dian Popescu are cei mai mulți angajaţi și colaboratori. Senatorul liberal are cinci angajaţi şi un colaborator. Tudor Barbu de la PC are un angajat şi trei colaboratori, iar Toni Greblă de la PSD are trei angajaţi. Senatorii au cabinete parlamentare în Târgu Jiu, dar şi în alte localităţi din colegiu.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: