Zeci de tineri din zona Motru, amendați după un chef

Petrecerile sunt interzise în pandemie, dar atunci când petrecăreții postează imagini pe internet, este o chestiune de timp să se primească amenzile prevăzute de lege. 21 de tineri au fost amendați în aceste zile pentru o petrecere care a avut loc în noaptea de Revelion, la Padeș. Mulți dintre ei sunt din zona Motru.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în noaptea de 31.12.2020/01.01.2021, mai multe persoane au participat la o petrecere privată, la o locație de pe raza comunei Padeș, nefiind astfel respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor și măsurilor de protecție individuală, potrivit Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID -19.

Astfel, au fost identificate toate persoanele participante la eveniment, în număr de 21, acestea fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 lei, în conformitate cu prevederile Lg. 55/2020, a transmis IPJ Gorj.

Desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private sunt interzise.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, a precizat Poliția

Vizualizări: 8,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: