Ziua Minerului în Dumbrava Câlnic

Zeci de comercianţi sunt aşteptaţi în acest week-end în Dumbrava Câlnic, unde ca în fiecare an se va organiza Ziua Minerului. Autorităţile locale au finalizat pregătirile pentru serbarea câmpenească. Potrivit primarului Dumitru Vulpe, comercianţii vor suporta doar costurile legate de consumul de energie electrică şi apă.

Mii de mineri din cadrul Complexului Energetic Oltenia şi nu numai sunt aşteptaţi mâine, de Ziua Minerului, în Dumbrava de la Câlnic. Primăria a finalizat pregătirile pentru desfăşurarea serbării câmpeneşti. Primarul Dumitru Vulpe s-a preocupat din timp de extinderea iluminatului public în dumbravă şi a apei potabile, având în vedere temperaturile de afară. „Am luat din timp măsuri pentru buna desfăşurare a Zilei Minerului. Am pus la punct iluminatul, dar şi apa. Pentru a nu ne mai confrunta cu tone de gunoi aruncate în dumbravă, ca în anii trecuţi, am luat hotărârea amplasării unor pubele cu saci menajeri. După serbarea câmpenească mereu rămâne gunoi”, a spus Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

Primele terase cu mici şi bere au fost instalate încă de ieri, în cursul zilei de astăzi urmând să fie aduse tiribombele şi toboganele pentru parcul de distracţii. Din pădure nu vor lipsi nici comercianţii de produse textile, dulciuri şi jucării. Potrivit autorităţilor locale, comercianţii nu vor suporta decât costurile legate de consumul de energie electrică şi apă. „Zona este pregătită şi aşteptăm cât mai mulţi comercianţi. Nu vom percepe taxe pentru spaţii. Comercianţii vor suporta doar cheltuielile legate de consumul de energie electrică şi apă”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: