Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ziua Minerului, sărbătorită la Câlnic în alt zăvoi

Mii de mineri și energeticieni din CE Oltenia, dar și cetățenii comunei Cîlnic sunt invitați să petreacă la manifestările organizate de primărie împreună cu sindicatele, cu prilejul "Zilei Minerului". Evenimentele vor avea loc în zona cunoscută ca "La gorunul din Pieptani", pe 15 şi 16 august.
"Primăria Câlnic împreună cu sindicatele miniere organizează Ziua Minerului în zilele de 15-16 august în locația "La gorunul din Pieptani", unde primăria Câlnic va asigura toate utilitățile pentru buna desfășurare. La această manifestare sunt așteptați minerii, energeticienii și oricine dorește să participe. Facem apel la agenții economici din județ să participe la acest eveniment și să asigure micii, berea, băuturile răcoritoare și alte produse alimentare și non-alimentare", a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: