Ziua Tineretului, sărbătorită prin sport la Târgu Jiu

Zeci de tineri târgujieni au participat ieri la concursurile sportive organizate cu ocazia zilei naţionale a tineretului. Aceştia s-au întrecut în concursurile de role, cross şi baschet. Reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Tineret spun că, deşi nu au avut un buget prea mare la dispoziţie, speră ca manifestările să fi fost pe placul copiilor.

Tinerii târgujieni s-au întrecut ieri în concursuri de sport organizate de Direcţia Judeţeană de Tineret în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport Gorj chiar în Parcul Central al municipiului. „Chiar dacă din partea Ministerului Tineretului şi Sportului nu am primit niciun ban, noi am încercat să ne mobilizăm şi datorită profesionalismului unor oameni am reuşit să facem şi anul acesta nişte manifestări, sperăm noi, la fel sau mai reuşite ca în ceilalţi ani. Toţi banii pe care i-am avut au fost din sponsorizări”, a declarat Doina Marica, directoarea Direcţiei Judeţene de Tineret Gorj.

Concursurile organizate s-au desfăşurat în aer liber fiind deschise iubitorilor de sport. „Concursul a fost în desfăşurare chiar de vineri la stadion când a avut loc de un memorial Victor Perescu, ediţia a V-a. Au venit nişte parteneri sârbi, patru echipe sârbe de baschet. De altfel au avut loc concursuri de role, cross şi biciclete”, a declarat Robert Doicaru, directorul Direcţiei Judeţene de Sport Gorj.

La manifestări au fost prezenţi şi 30 de voluntari străini care au încercat să promoveze serviciul european de voluntariat. De altfel s-au făcut remarcate şi animaţiile stradale sau jocurile de grup realizate de copii talentaţi din cadrul Palatului Copiilor din Târgu Jiu.

Celor mai buni sportivi au fost premiaţi însă nici ceilalţi participanţi nu au fost uitaţi aceştia primit diplome de participare ca şi profesorii coordonatori care i-au însoţit.

Ziua Naţională a Tineretului s-a încheiat la Târgu Jiu în jurul orei 13.00, printr-un spectacol susţinut de micii artişti ai Palatului Copiilor.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: