O noapte albă cu reduceri la Shopping City

Shopping City Târgu-Jiu organizează evenimentul “Noaptea reducerilor”, vineri, 15 ianuarie. Programul mall-ului va fi prelungit până la ora 24:00, iar reducerile vor fi aplicate începând de la 18.00.

În acest interval, vor fi organizate evenimente pentru a atrage clienţii la cumpărături. Vor fi oferite 100 premii instant primilor 100 clienţi care se prezintă cu bonul de cumpărături la biroul de informaţii şi fac dovada că au cumpărat produse în valoare de minimum 100 lei. De la ora 19:00 va avea loc un spectacol de dans (Charleston şi Can Can) oferit de dansatori profesionişti ce vor interacţiona cu publicul.

Timp de 4 ore, pe galeria centrului comercial vor fi prezenţi jongleri profesionişti şi statuete (oameni care vor arăta exact ca statuetele, însă vor surprinde şi vor interacţiona cu clienţii). Va fi amplasată şi o cabină foto profesională ce îşi schimbă luminile, dotată cu accesorii pentru fotografii specifice evenimentului, unde toţi cei prezenţi se vor putea fotografia în diferite ipostaze amuzante (fiecare persoană va primi 2 colaje foto, un colaj conţine trei fotografii).

Pe tot parcursul serii atmosfera va fi întreţinută de un MC care le va reaminti clienţilor că cele mai mari reduceri se găsesc doar vineri  seară, între orele 18:00 si 24:00.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: