Zvon infirmat. Călin Lemnaru: ”Sunt la treabă, la Târgu Jiu”

Unul dintre zvonurile care au circulat azi în Târgu Jiu spunea că italianul infestat cu coronavirus ar fi participat la un bal al vânătorilor, la un restaurant al omului de afaceri Călin Lemnaru, care s-ar afla și el internat acum la București.

Contactat de ”Pandurul”, patronul grupului de firme ANNA ne-a declarat, în exclusivitate, următoarele: ”Sunt la treabă, n-am nicio problemă, și eu am fost sunat azi de foarte multe cunoștințe, care m-au întrebat cum mă simt și dacă mă aflu internat la București.

Țin să dezmint pe această cale zvonurile conform cărora acel italian ar fi participat la un bal al vânătorilor, într-o locație ANNA. Balul vânătorilor s-a ținut la un restaurant care nu-mi aparține, și nu știu dacă italianul a fost prezent sau nu.

Pe această cale, asigur toți clienții grupului nostru de firme că dintotdeauna am respectat cele mai înalte standarde în materie de igienă și calitate a produselor noastre.

Totodată, îi rog pe toți gorjenii să se informeze din surse autorizate și să respecte toate recomandările făcute de autorități”.

Vizualizări: 13,649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: