«De 30 de ani ne învârtim în giratoriu, cu aceiași politicieni»

Nicolae Ivăniși și Nicolae Davițoiu, candidați la alegerile parlamentare din Gorj din partea a două partide mici, recomandă electoratului să nu mai voteze partidele mari, care se tot schimbă între ele la guvernare de 30 de ani și au nenorocit țara.

Nicolae Ivăniși este reprezentant al ADN Gorj și candidează sub sigla Partidului Ecologist Român la Camera Deputaților, la fel ca reprezentanții altor partide mici care și-au unit forțele pentru a trece pragul electoral. Ivăniși crede că electoratul ar trebui să fie atent la ceea ce a făcut fiecare candidat în ultimii patru ani, nu la ce promite în campanie. «S-a mers pe multe toxine, s-au viralizat în spațiul public tot felul de fake-uri, tot felul de știri. Ce să înțeleagă electorul? Electorul trebuie să voteze în 2024, dau un exemplu, după o idee pe care și-o formează în 2021, 2022, 2023. În campanie oricine poate să vină să îți dea pe la nas cu afrodisiace. Nu mă iau după ăia absolut deloc, nici nu-i las să se apropie de mine. Mă uit în spate, văd ce s-a întâmplat în ultimii patru ani. Aia înseamnă vot», a spus Ivănăși la Tele 3, precizând că «de 30 de ani ne învârtim în giratoriu, cu aceiași politicieni». Acesta a prezentat recent câteva din acțiunile pe care le-a avut în ultimii ani, de la războiul cu organizațiile care blochează în instanță carierele miniere și investițiile de pe Jiu la stoparea unor licitații și angajări dubioase la stat, de la lupta pentru înființarea Clubului Sportiv Municipal la demersurile făcute pentru schimbarea legii autoaccidentării și multe altele.

La rândul lui, Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, nu înțelege de ce votul se duce preponderent spre partidele mari, care se fac vinovate de situația în care este acum țara. «E rău că nici electoratul nu se învață minte. Am avut patru rânduri de alegeri în doi ani. Dacă vezi că te-au păcălit, au venit pesediștii cu toți miniștrii pe aici, că se apucă de linia de centură, că se apucă de podul de la Lainici. Trecură pesediștii, îi taxă populația, veniră peneliștii, ne promiseră la fel. În două săptămâni se apucă și de linia de centură, se apucă și de podul de la Lainici, se apucă și de drumul expres, dar nici măcar nu l-au prins în acte», a spus Davițoiu, înșirând de fapt minciunile comune ale celor două partide mari.

Cei doi au comentat și alianțele ciudate care sunt pe plan local, faptul că mai mulți primari PSD apar în clipul electoral al liberalului Ion Iordache, dar și că aceiași primari PSD spun că vor o guvernare cu Dacian Cioloș premier. «Mie mi se pare că este o nebunie ce se întâmplă în campania asta electorală. Primarii PSD cu peneliștii de cot! Useriștii vin cu o strategie, scuză-mi expresia, de cretinoizi. Pesediștii dorm, probabil sunt ghiftuiți. Au furat mult la guvernare și acum se odihnesc», a spus Ivăniși, candidat PER la Camera Deputaților.

Nicolae Davițoiu a spus la Tele 3 că o să mai fie surprize: «O să vedeți și primari PNL care o să susțină PSD. Știu numai eu doi - trei care susțin PSD. O să vedeți surprize». (A.A.)

Vizualizări: 1,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: