Ţigănci reţinute pentru că vindeau ghiuluri de tinichea

Poliţiştii târgujieni au reţinut aseară două femei suspectate de comiterea infracţiunii de înşelăciune. Acestea au vândut o tinichea pe post de ghiul de aur unei naive care a crezut că a dat peste un chilipir.

În seara zilei de joi, 25 februarie a.c., în jurul orelor 20.00, la Poliţia Municipiului Tg. Jiu s-a prezentat Ionela D.A., din localitate, care a sesizat faptul că în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se afla în Piaţa Centrală, a fost victimă a infracţiunii de înşelăciune. Partea vătămată a relatat că fiind acostată de către 2 femei pe care nu le cunoştea, a cumpărat de la acestea contra sumei de 50 de lei, un ghiul confecţionat din metal de culoare galbenă, pentru care a „primit asigurări” că este din aur.

Având în vedere semnalmentele oferite de partea vătămată, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu au depistat în zona staţiei CFR, două persoane de sex feminin care corespundeau descrierilor.

Cele 2 persoane, identificate ca fiind Argentina G, de 47 ani şi Maria B., de 31 ani, ambele din municipiul Rm.Vâlcea, judeţul Vâlcea, au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Tg.Jiu. Aici, au fost prezentate părţii vătămate care le-a recunoscut ca fiind persoanele care au înşelat-o. De asemenea, asupra celor 2 suspecte au fost găsite alte 11 ghiuluri confecţionate dintr-un material de culoare galbenă.

Poliţiştii au întocmit pe numele celor două suspecte, dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi au dispus reţinerea acestora pe baza de ordonanţa pentru 24 ore.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: