Ţintă şi Sanda “se bat” pentru şefia Gărzii de Mediu

Şefia Gărzii de Mediu Gorj este râvnită atât de actualul comisar şef interimar Alexandru Ţintă, cât şi de fostul şef al unităţii, Gheorghe Sanda. Comisariatul General a Gărzii de Mediu a organizat un concurs la mijlocul lunii decembrie pentru recrutarea noului comisar şef, la care au participat cei doi.

În data de 19 decembrie cei doi candidaţi la fotoliul de comisar şef la Garda de Mediu Gorj, Alexandru Ţintă şi Gheorghe Sanda, au susţinut proba scrisă, prima probă a concursului. Garda Naţională de Mediu întârzie însă cu stabilirea datei în care să aibă loc cea de-a doua probă, interviul. Deocamdată, candidaţii nu ştiu ce aprecieri au primit după susţinerea probei scrise. “Am fost la concurs şi este în desfăşurare. Trebuie să ne contacteze acum, în ianuarie, urmează proba orală, dar nu s-a putut întruni comisia, aşa am înţeles. A mai participat o persoană, fostul comisar şef, domnul Sanda. Deocamdată nu ştim ce am făcut la proba scrisă”, a spus Alexandru Ţintă, şeful interimar al Gărzii de Mediu Gorj.

Postul de comisar şef în cadrul Gărzii de Mediu Gorj a fost scos la concurs ca urmare a încetării perioadei de delegare pe acest post a lui Alexandru Ţintă.

Vizualizări: 305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: