Mario Găman dezvăluie neregulile de la Pandurii

Antrenorul care a pregătit Pandurii Târgu Jiu în cea mai mare parte a acestui sezon a fost dat afară de la echipă de administratorul special, jurista CEO Daniela Şerban. Mario Găman a precizat că i s-a reziliat contractul dar i s-au redus şi drepturile salariale încă din luna aprilie a acestui an. Toate acestea în condiţiile în care fostul antrenor Călin Cojocaru a mai fost plătit încă patru luni după ce a plecat.

Numit în toamna anului trecut antrenor principal la Pandurii, antrenorul Mario Găman figura în documentele oficiale ca director tehnic, pentru că actuala conducere nu s-a grăbit să rezilieze la fel de repede şi contractul cu fostul antrenor Călin Cojocaru după ce l-au dat afară. „Eu am aşteptat patru luni, fiind anunţat ca director tehnic, ca să se rezolve litigiul cu domnul Călin Cojocaru, care a rămas antrenor principal şi a fost plătit cu o sumă considerabilă, o sumă foarte mare pentru un club ca Pandurii. Eu am venit făcând compromisuri, pe salarii mai mici, venind ca director tehnic şi aşteptând să se termine litigiul cu fostul antrenor. Asta a fost realitatea de la Pandurii!”, a dezvăluit Găman la Accent Tv, unde a precizat că nu a plecat în cele mai bune condiții de la Pandurii  şi că va acționa clubul de fotbal în judecată pentru că lui şi secundului său, Bobi Staicu, l-i s-au tăiat din drepturile salariale încă din luna aprilie: „Ni s-au reziliat contractele şi ni s-au tăiat şi din drepturile noastre salariale şi ne-au luat din bani începând cu luna aprilie. Atunci noi eram în plin campionat, noi munceam, noi pregăteam antrenamentele şi jocurile dar, încă odată aşa a considerat doamna administrator special că este un comportament normal faţă de nişte oameni care au venit cu toată deschiderea plecând de undeva unde au realizat ceva”.

Mario Găman şi Bobi Staicu au ales să vină la Pandurii Târgu Jiu în toamna anului trecut, când pregăteau echipa CSO Filiaşi, cu care se calificaseră în sferturile de finală ale Cupei României şi cu care, cu un sezon înainte, se calificaseră la barajul de promovare în Liga 2.Cei doi antrenori au ales să vină la Pandurii după ce li se garantase că vor putea face transferuri în iarna acestui an, lucru care nu s-a mai întâmplat din cauza unor litigii cu foşti jucători din lot.


 

Vizualizări: 671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: