Suporterii au cerut demisia lui Iordănescu după catastrofa cu Muntenegru

Echipa națională a României a fost învinsă de Muntenegru, scor 0-3, în etapa a 4-a din Liga Națiunilor. Selecționata Românie se află pe ultimul loc în clasament cu doar trei puncte adunate în patru meciuri.

România a pierdut partida din cadrul etapei cu numărul 4 a Ligi Națiunilor, scor 0-3, împotriva Muntenegrului. Din cauza acestui eșec tricolorii au rămas pe ultimul loc al grupei din care mai fac parte Finlanda și Bosnia, având doar 3 puncte.

Pe un stadion plin, toți cei 11.000 de suporteri au început să scandeze împotriva șefilor FRF, dar și a selecționerului Edi Iordănescu căruia i-au strigat: „Demisia!” „Demisia!”

Imediat după ce România a primit golul trei de la Mugosa, toți fanii prezenți au început cu scandări împotriva oficialilor FRF. Suporterii prezenți le-au cerut demisia, atât lui Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, cât și selecționerului Edward Iordănescu.

Cei prezenți s-au arătat dezamăgiți de jocul slab prestat de către naționala României.

Tricolorii lui Edi Iordănescu au bifat o singură victorie, cu Finlanda, și au pierdut trei meciuri. Selecționata României a pierdut cu Bosnia & Herțegovina, scor 1-0, iar turul cu Muntenegru l-a pierdut cu 2-0.

Vizualizări: 858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: