Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pericole alimentare pe tejgheaua magazinelor

Pericole în magazinele alimentare din Piaţa Centrală. Deşi temperaturile din termometre au arătat peste 30 de grade în ultimele zile, produsele alimentare cum ar fi carnea, ouăle, brânzeturile şi chiar produsele de patiserie sunt ţinute pe tejgheaua magazinelor, în căldură şi la îndemâna muştelor. Nici în Hala de Carne, condiţiile nu sunt mai bune. Deşi aici sunt montate aparate de aer condiţionat, acestea fie sau închise, fie nu fac faţă şi o parte din marfă stă în căldură agăţată de rafturi şi nu în lăzile frigorifice. Vânzătoarele se feresc să dea explicaţii cu privire la modul în care păstrează alimentele. „Lăsaţi-ne în pace că noi avem aer condiţionat. Peste tot sunt muşte e normal să fie şi aici. Oricum la noi în magazin e mai răcoare decât afară. Nu mai filmaţi. Plecaţi de aici. Lăsaţi clienţii să intre în magazin”, a spus supărată o vânzătoare.

Consumatorii au observat cum sunt păstrate produsele alimentare în unele societăţi comerciale şi ocolesc aceste magazine: „Este dezastru ce se întâmplă. Carne congelată dar îngălbenită în lăzi şi bat muştele peste ea, peşte la fel cu muşte pe el să nu mai spun de ouă că sunt ţinute în căldură. Pe ţăranii care aduceau ouă proaspete în piaţă nu-i mai lasă, dar la magazine îi lasă să stea săptămâni întregi cu ouăle în căldură”. (A.F.)

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: