Nu s-au făcut de râs cu Bacău. Ţinta e Timişoara

Energia Pandurii a depășit așteptările în prima etapă din noul sezon. Handbaliștii lui Andrieș au fost aproape de o surpriză la Bacău dar au pierdut la limită, cu 30 la 33. Ținta gorjenilor e meciul de joi de pe teren propriu cu Timișoara, în care victoria e obligatorie.

După rezultatele foarte slabe din ultimele amicale, gorjenii erau văzuți drept victime sigure în Moldova. N-a fost însă deloc așa. Elevii lui Andrieș s-au mobilizat și au fost chiar aproape de o mare surpriză.

Tunurile pe bănățeni !

Energia s-a ținut tare în fața unei echipe ce și-a propus să termine sus în acest sezon. Bacăul nu a condus la mai mult de 4 goluri diferență dar a avut experiența necesară pe final să-și păstreze avantajul și să se impună cu 33 la 30. ”În debutul de campionat am avut mult trac, asta s-a şi văzut în evoluţia noastră însă am întâlnit o formaţie foarte bună, care va avea un cuvând de spus în acest campionat şi pe care vreau să o felicit cu jucători bine pregătiţi fizic şi tactic”, a spus pentru handbalvolei.ro, antrenorul băcăuanilor, Eliodor Voica. ”Consider că a fost un joc bun în care s-au întâlnit două echipe foarte bune ale campionatului nostru. Sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor mei, care au arătat că ne revenim şi suntem pe drumul cel bun după câteva rezultate mai slabe din meciurile de pregătire. Avem câteva meicuri grele în acest debut de campionat cu drumuri lungi şi obositoare, e o perioadă cam aglomerată peste care sper să trecem cu bine”, a declarat pentru același site și Liviu Andrieș, antrenorul Energiei. Gorjenii își îndreaptă acum atenția spre cel mai important meci al debutului de sezon, joi pe teren propriu cu Timișoara. Victoria e absolut obligatorie.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: